fbpx

Loyle Carner og Jorja Smith kaster lidt hiphop- og R&B-støv udover din fredag med singlen “Loose Ends”

Foto: PR

De to britiske stjerneskud Loyle Carner og Jorja Smith har temaet op om den nye single “Loose Ends”, som udkom i går.

Det er ikke første gang, vi skriver om Loyle Carner.Tilbage i april var vi så heldige at få lov til at interviewe den fremadstormende rapper, hvor vi blandt andet fik en snak om hans talent i at skrive tekster og store passion for madlavning. Senere på året svarede han på vores 10 hurtige, hvor han blandt andet røbede, at han finder inspiration gennem sin kære mor.

Jorja Smith har vi også før vist stor begejstring for – blandt andet da hun tidligere på året blev annonceret til dette års Roskilde Festival, og vi omtalte hende som en af vores ti favoritter til lineuppet. Nu optræder hun som feature på Loyle Carner nye single, og det klager vi bestemt ikke over.

Læs også  Hôy La har udgivet en mørk og spændende, sonisk bearbejdelse af angst, vrede og stress

Smiths karakteristiske R&B-stemme gør sig utrolig godt sammen med Carners britiske accent. De to artister matcher i det hele taget hinanden super godt. Instrumentalt bevæger de sig lidt i samme univers, men med deres individuelle vokal skiller de sig ud og supplerer samtidig hinanden godt.

Hør “Loose Ends” her: