fbpx

Kom i fredagsstemning med pophåbet MAJRO og hendes nye single “Talk”

Foto: Tobias Fagerström

Den blomstrende popsangerinde MAJRO udgav sidste år sit debutnummer og er nu klar med tredje single i rækken. Nummeret hedder “Talk”, og dets internationale og dansable lyd taler til alle pop-elskende hjerter.

Sveriges nye pophåb hedder MAJRO, og hun laver ørehængende, dansable musik, der på mange måder har international potentiale. I oktober sidste år udgav hun singlen “Go Slow”, og med den nye single “Talk” fører hun den catchy stil videre og bringer massevis af danselyst med sig.

Bag kunsternavnet MAJRO finder man den Stockholmbaserede Myra Granberg. Til Maj udkommer hendes debut-EP, som ifølge Myra selv er inspireret af artisterne Julia Michaels og Tove Styrke. Inspirationen fra de to popkometer kommer allerede til udtryk i “Talk” gennem den poppede og radiovenlige lyd, som gør sig godt på en fredag eller lørdag aften.

Læs også  Alva Ravn tager dig med på rå og æstetisk oplevelse

Hør “Talk” her mens du venter på den kommende EP, der forhåbentlig giver os endnu mere spændende og fængende popmusik.

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com