fbpx

by:Larm-aktuelle Margrete har udgivet singlen “River View”

Foto: Estera Johnsrud

I går spillede Margrete den første af sine to koncerter på branchefestivalen by:Larm, og i dag har hun udgivet singlen “River View”, som er det tredje udspil fra den norske artist.

Popsangerinden Margrete Skretting Bergset har siden 2017 udgivet musik under sit fornavn Margrete og er nu klar med nummeret “River View”, som dermed bliver det tredje nummer i rækken.

Trackets nærmest drømmende stemning, som til tider skaber associationer til danske Oh Land, men dog stadig er original i sin lyd, skiller sig ud fra mængden med sit lidt spacy udtryk og jazzede elementer. Margrete formår at få komponenter fra flere genrer integreret i nummeret – blandt andet i form af klaverets udvidede, dissonerende og samtidig behagelige akkorder, som man tit oplever i jazz, de elektroniske effekter og lyden af strygere, som man oftest forbinder med et orkester.

Læs også  SIMEÔN bringer det mystiske ind i trap-rap

Margrete har bestemt en masse spændende at byde på, hvilket også er grunden til, at hun tidligere på ugen havnede på vores liste over norske navne, man skal holde øje med i 2019 – for ikke at glemme vores must-sees på by:Larm.

Du kan høre hendes nye single “River View” lige her:

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com