fbpx

Alphabeat er genopstået og har taget en ny, festlig single med sig

Foto: Tom McKenzie

Ja den er god nok – det festglade band er tilbage, efter de i 2013 spillede deres sidste koncert og valgte at gå hver til sit. Vi er ret begejstret over nyheden og lægger heller ikke skjul på, at vi især har savnet Anders’ energiske tamburinspil.

I 2013 sagde vi farvel til det højtelskede band Alphabeat, der står bag store hits som “fascination” og “10.000 Nights” – numre, som er blevet spillet til utallige teenage-fester rundt omkring i Danmark, og endda også har opnået stor international succes. De har siden haft hver deres projekter kørende, og især bandets kvindelige forsanger Stine Bramsen har haft succes som solist. Nu er de tilbage og har i dag udgivet deres første single “Shadows”, der er spækket med nostalgi og sender dig tilbage til 00’erne, hvor bandet var på sit højeste.

Læs også  Simpel og gylden R&B fra Isabelle Eberdean

Gruppen har hele tiden haft planer om at spille sammen igen, og om comebacket har Stine Bramsen udtalt at »der er en stærk energi og kemi, som er blevet genantændt, og det blev den med det samme, da vi lavede ’Shadows’!«

Til efteråret spiller bandet to store koncerter i henholdvis SCC i Aarhus (23. november) og K.B. Hallen i København (30. november), og der er helt sikkert lagt op til fest med den nye single samt flere nye demoer og sange, som ifølge bandet selv kan fylde hele to albums.

Her “Shadows” og se den tilhørende, humørfyldte musikvideo lige her:

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com