fbpx

Lord Siva, Artigeardit og FRAADS tager på fælles påsketurné

Foto: Artigeardit//PR

Udover lunere vejr og flere solskinstimer giver fællesturneen med Lord Siva, Artigeardit og FRAADS dig endnu en grund til 
at glæde dig til påsken.

Fra den 17. til 20. april 2019 vil man i København, Aarhus, Aalborg og Odense kunne opleve et udpluk af nogle af de mest fremadstormende kunstnere på den danske hiphop- og R&B-scene, når Lord Siva, Artigeardit og FRAADS sammen lægger vejen forbi.

Til fælles har de tre artister legen med det danske sprog og urban-lyden, og mens Lord Siva, med sine to EP’er 100 og 180 og albummet 3, efterhånden har etableret sig på den danske urban-scene, er SPOT-aktuelle FRAADS og Artigeardit stadig helt nye repræsentanter for dansk hiphop.

Den 16. januar slap Artigeardit EP’en 2.0 EP, som han selv kalder en forsmag på en “ny og opgraderet version af ham selv”, og Papa Erotic og David Engelbrech aka den innovative hiphopduo FRAADS udgav sidste år den anmelderroste EP FRYYS.

Der er med andre ord masser af hiphop og urban R&B for kunstnerne at lire af, og for dig at gå amok til, under fælleskoncerterne, som finder sted følgende dage:

17. april: Store VEGA, København
18. april: Train, Aarhus
19. april: Studenterhuset, Aalborg
20. april: Posten, Odense

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com