fbpx

FORPREMIERE: HunBjørn sætter miljøet på dagsordenen med sin nye single “Who Are We To Love”

Foto: Hedvig Larsson

I singlen “Who Are We To Love” og den tilhørende musikvideo bringer HunBjørn et politisk budskab på banen, der handler om at miljøet er vores alle sammens fælles ansvar.

Den danske sangerinde HunBjørn udgav sidste år sin debut-EP In Vacuo og er nu klar med den første single fra sin kommende EP nummer to. Bag kunstnernavnet gemmer sig Ulla Phil – tidligere forsanger i bandet Lima Lima. Det nye elektropop-nummer hedder “Who Are We To Love” og sætter fokus på miljøet, hvilket Phil selv har udtalt lidt om:

– Jeg havde længe ønsket at skrive en sang om miljøet – men ikke en løftet pegefinger eller pudsning af egen glorie. Så jeg har forsøgt at ramme de dobbeltmoralske følelser, man kan have. Hvor meget er ord, og hvor meget handler vi. Og overlader vi i virkeligheden ikke bare ansvaret til nogle andre, til politikerne eller endnu værre – til vores børn.

I den velproducerede musikvideo bliver der i den grad sat udråbstegn ved, hvor vigtigt det er at tage hånd om miljøet. HunBjørns gravide krop ses i starten af musikvideo dækket af guld bodypaint, men bliver senere overhældt med sort olie som et symbol på, hvad vi gør ved vores jord, og hvad vores børn bliver født ind i. Singlen og den tilhørende musikvideoen udkommer officielt imorgen, men helt eksklusivt kan du allerede nu se den her:

Læs også  Sarah Klang deler animeret musikvideo
Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com