fbpx

Lord Siva og Vera er gået sammen om ny tilbagelænet og catchy single som led i et større fælles projekt

Foto: Gustav Bjerre / Blonde Media

De to artister Lord Siva og Vera er gået sammen om et nyt, spændende projekt og lægger ud med den nyudgivne single “Paris”.

Den københavnbaserede producer Vera, som blandt andet har produceret musik for fremadstormende navne som Soleima og Liss, har i et tidligere interview, vi har lavet med ham, udtalt, at han gennem et feminint touch ønsker at gøre op med den dominerende maskulinitet i musikbrancen. Dette er singlen “Paris”, hvor har slået sig sammen med RnB-rapperen Lord Siva, et ret godt eksempel på. Lord Siva gjorde sig især bemærket på den danske musikscene, da han i 2014 sang med på Ukendt Kunstners “Fortæl dem”. Rapperen, som har Sri Lankanske rødder, har indtil nu udelukkende udgivet danskesproget musik, men overrasker i “Paris” ved at slå sig løs i det engelske sammen med Vera, som i modsætning til Lord Siva ikke er ny i det engelsksprogede tekstunivers.

Læs også  Elin Vallin synger om kvartvejskrise og hverdagens trivialitet

“Paris” er et super catchy nummer, som med sin tekst tager dig til kærlighedsbyen Paris og endda også et smut forbi Londons gader. Selvom Lord Siva synger på engelsk, træder hans karakteristiske klang stadig klart frem og spiller ligeledes rigtig godt sammen med nummerets lidt feminine touch i form af versets lyse og nærmest svævende vokal.

Projektet mellem de to artister vil i løbet af 2019 ende ud i en størreudgivelse, hvilket bliver rigtig spændende at følge med i. Indtil da kan du høre den nyudgivne single “Paris” og se den tilhørende musikvideo her:

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com