fbpx

Det aarhusianske band Little Winter debuterer med singlen “Summer Never Ends”

Foto: Rasmus Bundgaard

Little Winter er et helt nyt navn på den danske musikscene, men de kan allerede skrive GrimFest og SPOT Festival på CV’et samt sidste års åbning af Gloria på Roskilde Festival for de frivillige.

Gruppen Little Winter, som for nylig er gået fra kvartet til kvintet, består af medlemmerne Nikolaj Sodemann, Alexander Mirz, Nikolai Ryan, Daniel Clifton og Martin Welling. Bandet, der i år er blevet signet hos Celebration Records, er i dag udkommet med debutsinglen “Summer Never Ends”. Tracket er en forløber til deres kommende, selvbetitlede debut-EP, der officielt udkommer den 19 April.

Nummerets titel “Summer Never Ends” beskriver ret præcist den følelse, man får, når nummeret spiller. En længsel efter sommeren og drømmen om at den aldrig ender. Omkvædet består af et ret ørehængende melodistykke for ikke at glemme den catchy og karakteristiske keys-figur, som leder tankerne hen på sommer, sol, kolde øl og glade dage.

Læs også  Ida Laurbergs nye single er en hyldest til hendes far

Hør singlen her mens du venter på mere musik fra den opblomstrende kvintet:

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com