fbpx

AMAs nye single “Slip” slår benene væk under dig

Foto: PR

Den London-baserede sangerinde starter weekenden godt ud med udgivelsen af sin anden single.

AMA er ude med den nye single “Slip”, der er et stensikkert go-to til en flydesøndag på sofaen eller en lækker cocktail aften. AMAs musik er et mix af pop og R&B suppleret med en forførende soul-vokal.

Sidste år udgav AMA debutsinglen “Monochrome”, der med sit kraftfulde udtryk, kun har givet os lyst til mere. Derfor er vi glade for at kunne starte weekenden ud med den nye single “Slip”, hvor AMA med et tilbagelænet feel og karakteristiske synths og trap hi-hat, forsikrer os, at hun nok skal holde fast. Det ord vil vi tage hende på, og glæde os til at se, hvad den engelske sangerinde i fremtiden har at byde på.

Lyt til den nye single her:

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com