fbpx

Molina hylder forældreskab med den nye single “Venus” og tilhørende musikvideo

Foto: 3rd eyechakra

Den københavnske kunstner har flere gange imponeret med sin 80’er-inspirerede synth-lyd. 
Nu er hun ude med en ny single og en nostalgisk musikvideo.

26-årige Molina har siden sin debut i 2016 med singlen “Salvation” – og efter årsskiftet en tilhørende EP – charmeret sig ind i ikke kun de danske, men også udenlandske medier som BBC Radio 6 Music og sågar Elton John på Beats 1. Sidste år udgav hun de to drømmepop-singler “Hey Kids” og “Mike”, som vi var så vilde med, at vi faktisk udnævnte den første som en af de 25 bedste danske sange fra 2018.

Nu er den talentfulde Molina ude med sin første udspil fra 2019 i form af singlen “Venus”. Den unge sangerindes musik er gennemsyret af en kærlighed til 70’erne og 80’ernes new wave og shoegaze med et drys inspiration fra japanske kunstnere, og “Venus” er ingen undtagelse. Sangen får en nostalgisk stemning gennem en analog lyd med upolerede guitar og trommer og en karakteristisk synthesizer.

Den tilhørende musikvideo er instrueret af den franske Diane Guais, der virkelig har taget den nostalgiske følelse til sig. Hele videoen ses igennem et gammelt TV og er en sammensætning af billeder, der viser graviditet og forældreskab. Om videoen fortæller Guais:

– Videoen er en historie om kærlighed, faderskab og moderskab fortalt gennem et gammelt TV-apparat. Videoen er en genvækkelse af universelle minder og symboler, og TV-skærmen bliver i den forbindelse et nostalgisk spejl, hvori vi kan se vores fragmenterede fortid.

Se videoen og hør den nye, smukke sang her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com