fbpx

Har du intensioner om at gøre musikdrømmen til virkelighed?

Foto: Stock

På søndag den 24. februar er der ansøgningsfrist for karriereforløbet Innovative Artist Academy, hvor du kan blive klogere på, hvordan du som udøvende artist slår igennem i musikbranchen. Her kan du læse lidt 
mere om, hvad forløbet byder på.

Går du og grubler over, hvordan du som udøvende artist når ud over hjemmestudiet og skaffer spillejobs på forskellige spillesteder og festivaler? Og hvordan skiller man sig lige ud fra mængden? Det er nogle af de spørgsmål, Innovative Artist Academy kan hjælpe dig med at besvare på det skræddersyede og kompetencegivende forløb, der kan tages i både Aarhus og Roskilde.

Vil du slå igennem på musikscenen er det ikke længere tilstrækkeligt blot at være en dygtig artist. At have kendskab til, hvordan man begår sig i musikindustrien, er et afgørende element og vigtigst af alt, skal man vide, hvem man er som kunstner. Dina Fie Lortenzen, som er tidligere kursist og udøvende artist har udtalt følgende om sin oplevelse af kurset:

– Innovative Artist Academy har virkelig åbnet døren op til, hvordan musikbranchen fungerer. Jeg er kommet hjem med en masse viden, som har givet mig en større forståelse og endnu mere blod på tanden. Selvom jeg har måtte rejse langt for at komme på kurset, har det været det hele værd. Jeg føler mig meget mere klar til at følge min drøm (…).

Om forløbet

Kurset består af seks moduler, som fordeler sig over fem dage, der alle ligger på en lørdag. Så går du for eksempel i skole eller arbejder i hverdagene, har du stadig mulighed for at deltage. Her vil du blandt andet få undervisning i branchekendskab, sangskrivning, komme ind under huden på pladeselskaberne og blive klogere på, hvordan du promoverer dig på sociale medier.

Læs også  INTERVIEW: Alfie Templeman - Den velovervejede, unge multiinstrumentalist med fødderne plantet solidt i jorden

Efter at have gennemført forløbet modtager du et kursusbevis, som du for eksempel kan bruge i forbindelse med dit CV. Derudover får du mulighed for fremover at deltage i vores netværksbegivenheder gennem vores lukkede gruppe, der udgøres af tidligere kursister og branchefolk. Tidligere kursist og nuværende artist Kasper Tørnstrøm Fresco har desuden udtalt:

Et fantastisk kursus, der gør at man føler sig rigtig godt klædt på efterfølgende! Personligt gik jeg fra 0 – 100 efter kurset og fik nogle gode kontakter også!

Innovative Artist Academy er udviklet af den danske virksomheden B-Group, som Bands of Tomorrow også er en del af. Iværksætter Simon Mark Sørensen, som blandt andet har erfaring med A&R og product management hos Universal Music, grundlagde virksomheden i 2009 med det formål at udvikle talenter til flere kreative brancher. Han siger selv om forløbet:

Læs også  mags - Lille VEGA

– Innovative Artist Academy er det mest ambitiøse musikbrancheforløb for artister, sangskrivere og producere i danmark. 

Tilmeldingen til forårets kursus lukker nu på søndag – så lyder det som noget for dig, kan du læse mere på hjemmesiden her, hvor du ligeledes kan sende din ansøgning.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com