fbpx

FORPREMIERE: Dóttir inviterer dig ind i sit dystre univers med singlen “Queen of Darkness”

Foto: Morten Rygaard

Den dansk-færøske artist Dóttir udgiver imorgen singlen “Queen of Darkness”, som en forløber for sit kommende debutalbum SEEKER. Lyt helt ekslusivt til nummeret her, inden det imorgen lander på diverse streamningtjenester.

Den eksperimenterende rockartist Dóttir gjorde sig første gang bemærket på musikscenen, da hun i 2014 udgav singlen “Yellow Trees”. Singlen ledte til koncerter i både Danmark og på Færøerne, og i forbindelse med en færøsk festival fik singlen også betydning for en soloturné i Rusland. Sidst vi hørte fra Dóttir var i 2017, da hun udgav EP’en Division, og nu er den spændende kunstner endelig klar med nyt til os.

Med nummeret “Queen of Darkness” bliver vi præsenterer for et psykedelisk og eksperimenterende lydunivers, som det kommende album er centreret omkring. Tracket tager dig med på en mørk og dyster rejse med sin støjende guitarlyd og melankolske lyrik, hvis elementer kan give associationer til både 70’er-rock og 90’er-grunge.

Læs også  Den nye danske rocktrio Sovereign er værd at holde øje med

Singlen udgives sammen med en velproduceret musikvideo, som på alle måder underbygger sangens mørke tema. Sangen udkommer officielt imorgen, men allerede nu kan du høre nummeret her:

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com