fbpx

by:larm præsenterer alternative koncertoplevelser med tre store norske navne

Foto: Arif // by:larm Festival

Skandinaviens største showcase- og musikbranchefestival by:larm præsenterer en hel ny bæredygtig og anderledes koncertoplevelse med kunstnerne Nils Bech, Arif og Fay Wildhagen.

Hvis du ligesom os i slutningen af februar tager til Oslo på musik- og branchefestivalen by:larm, så kan du også glæde dig til en ny og speciel 3D-koncertoplevelse. Med festivalen lige på trapperne er programmet så småt ved at være færdiggjort og tæller blandt andet danske navne som Selma Judith, Lowly, Elias Boussnina og Communions.

Yderligere tre navne er nu blevet tilføjet til plakaten, med den norske avantgarde-popprins Nils Bech. Den efterhånden etablerede musiker kommer med sin blanding af både klassiske arrangementer og traditionelle pop-strukturer og sin altid fortryllende storslåede vokal.
Landsfællen Arif får vi også fornøjelsen af på årets festival. Den populære rapper, der sidste år blev nomineret til tre af Norges Grammyer, er især kendt for at være en dygtig live-performer, så det tegner lovende, at kunstneren er booket til en af festivalens største scener. Sidst men ikke mindst er folk-pop artisten Fay Wildhagen blevet annonceret. Den album-aktuelle singer/songwriter har i de sidste år markeret sig som et af Norges helt store håb, og vil ligesom de to andre kunstnere spille på Sentrum Scenen til årets festival.

Det er med disse artister, at by:larm Festival nu præsenterer en hel anderledes koncertoplevelse. De tre koncerter på Sentrum Scenen vil nemlig også kunne opleves uden for salen. Med en 10-kameraproduktion inde i koncertrummet, kombineret med 3D-projektormapping vil publikum kunne opleve koncerten ude på væggen af Torggata Bad. Det er igennem et samarbejde med bilfabrikanten Hyundai, at festivalen tilbyder denne unikke oplevelse, som også vil være bæredygtig, med brug af ren energi.
De tre koncerter finder sted:

– Torsdag den 28. februar kl. 22 – Arif
– Fredag den 1. marts kl. 22 – Nils Bech
– Lørdag den 2. marts kl. 22 – Fay Wildhagen

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com