fbpx

Benal og Boy Azooga blandt de første syv navne til Alive Festival 2019

Foto: Benal // Seth Nicolas

Festivalen Alive, som finder sted i det nordvestlige Jylland, har offentliggjort de syv første navne til programmet. Med kunstnere som BENAL og britiske Boy Azooga er der noget at glæde sig til.

På dette års program kan du blandt opleve den danske duo Benal, som med sine sprøde beats og synthesizer-features kombinerer hiphoppen med det elektroniske univers. Stjerneskuddet Selma Judith lægger også vejen forbi Thy og tager sin forførende stemme, smukke harpe og catchy melodier med sig. Den hypede og fremadstormende R&B/pop-artist har efterhånden sat sig på manges læber, siden hun sidste år gjorde sig bemærket på den danske musikscene for første gang med debutsinglen “Kind of Lonely”.

Læs også  HMLTD er ikke bange for at tale om de helt store følelser

Et andet hypet act, som har fundet sin vej til programmet, er den britiske indierock-gruppe Boy Azooga, som spiller dansable rockmusik med et twist af disco. Det er ikke et navn, man er stødt synderligt meget på herhjemme – endnu – men i hjemlandet og mange andre steder verden over har Boy Azooga efterhånden markeret sig som et af de mest interessante nye rock-navne i en tid, hvor der generelt ellers er længere mellem den type bands end tidligere.

Booker Mads Dahl har udtalt følgende om det foreløbige program:

Med de første navne har vi fokus på de store talenter, vi forventer får et rigtig godt 2019 og som afspejler al den kvalitet og diversitet, som bobler frem på musikscenen i disse år. Og så er vi jo virkelig glade for, at et af de største navne lige nu, Benal, har sagt ja til at headline årets festival.

Dagens tilføjelser tæller:

Benal (DK)
Selma Judith (DK)
Hjalte Ross (DK)
Artigeardit (DK)
ELBA (DK)
Athletic Progression (DK)
Boy Azooga (UK)

Læs også  Foxes genfinder fodfæstet med ny EP efter samarbejde med verdensstjerne

Festlighederne løber af stablen fra den 15. til den 17. august i Thy.