fbpx

Den amerikanske poptrio Ocean Park Standoff udgiver ny single

Foto: Elias Tahan

I den forgående uge besøgte det amerikanske band Ocean Park Standoff Danmark, da de opvarmede for Lukas Graham i både København og Herning. Nu er de klar med singlen “Good Times”.

Var du et smut forbi Lukas Grahams koncert i Royal Arena eller Jyske Bank Boxen, har du måske allerede hørt den nye single “Good Times” af Ocean Park Standoff. Trioen var nemlig opvarmning for Lukas Graham og spillede nummeret som en del af deres performance.

De tre bandmedlemmer kommer alle fra forskellige, musikalske baggrunde og gruppen har derfor skulle forme en kollektiv identitet, hvor alle medlemmer føler sig repræsenteret. Efter at have spillet sammen i et par år, kulminerede deres individuelle baggrunde, da de i 2017 udgav deres debutalbum Ocean Park Standoff. En single senere (med Lil Yachty på som feature) og en medvirken i Seebs nummer “Lost Boy”, er de nu ude med nummeret “Good Times”.

Læs også  Wonderfestiwall bliver ikke afholdt i 2021

Tracket, som tekstmæssigt hylder ungdommens fester og gode tider, er skrevet af Nolan Sipe og de tre bandmedlemmer Samantha Ronson (søster til en hvis Mark med samme efternavn), Ethan Thompson og Pete Nappi. Beatet leder ligesom teksten også op til fest og glade dage og er derfor optimal til din fredagsplayliste. Hør nummeret lige her:

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com