fbpx

Alcabean leder op til dans med deres nyudgivne single “Red”

Foto: Line Westerboe

Alcabean, der består af de to brødre Victor og Julius Schack, har i dag udgivet singlen “Red” som en forløber til deres kommende album ‘Confessions, der udkommer i foråret.

Det danske indierock-act Alcabean, der for kort tid siden gik fra kvartet til duo, giver med singlen “Red” deres bud på et personligt track, som samtidig kan sætte gang i dansegulvet. Ifølge forsanger og tekstforfatter Victor Schack er nummeret en opsang til ham selv, og »handler om at erkende sine egne personlige issues og italesætte dem både overfor sig selv og mennesker omkring én.«

“Red” er et ørehængende og let spiseligt dansenummer, som samtidig besidder noget råt i form af den pumpende stortromme og til tider støjende men stadig afbalancerede guitarlyd.

I sommer spillede den daværende kvartet på Roskilde Festival, Smukfest og på forskellige scener rundt i Tyskland. Til foråret tager de to brødre, der nu udgør Alcabean, på tourné rundt i både Danmark og Tyskland. Her rammer de blandt andet Hotel Cecil den 4. april.

Læs også  Ny single med skarp lyrik fra 22-årige Phoebe green

Lyt til nummeret “Red” lige her:

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com