fbpx

Weekendens Yellow House Collective Festival fuldender årets line-up

Foto: We are the Way for the Cosmos to Know Itself// Alexander H Jespersen

Musikkollektivet Yellow House Collective inviterer i samarbejde med INSP Sound til deres første vinterfestival den 8.-9. februar. Det foregår i kulturhuset KU.BE på Frederiksberg, hvor du kan opleve hele 25 koncerter opført af skandinaviske bands. Det endelige line-up er nu annonceret.

Yellow House Collective består af en flok unge musiknørder og involverer blandt andet musikere, producere, sangskrivere, lys- og lydteknikere. Formålet med festivalen er at give en anderledes festivaloplevelse og samtidig give publikum mulighed for at få kendskab til en masse ny musik, fremfor blot at gå til koncert med de kunstnere, man kender på forhånd. Måden, de gør det på, er ved at opføre, hvad de selv kalder en “skattejagt efter ny musik”, hvor man samtidig oplever husets arkitektur. Udover de 25 koncerter kan du også opleve lyrikoplæsninger.

Læs også  iris udgiver danseglad single forud for debutalbum

Til festivalen vil artister som blandt andet den norske producer UGLE og popkvinteten VAKT gå på scenen. Er du til black metal, kan du opleve Morild, som vil spille deres netop udkomne album i sin fulde længde. Kunne du tænke dig en lidt anderledes koncertoplevelse, kan du tage trapperne op til 3. sal, og opleve We Are the Way for the Cosmos to Know Itself i 360 grader, når de spiller fra 2. sal.

Søn, som er på vores liste over danske artister at holde øje med i 2019, åbner festlighederne den 8. februar med en lille smagsprøve på deres kommende album Det Skandinaviske Design. Derudover gæster popartisten MOZAÍK, som vi tidligere har skrevet om, også festivalen, for ikke at glemme vores tidligere Ugens Upcoming Klaptrae, som spiller ørehængende, elektro-folk.

Læs også  Der er "ingen over" ICEKIID

Se det fulde line-up her.

Opdateret den 8. februar 2019: Farveblind og Simon Littauer er netop føjet til programmet.