fbpx

Nordiske Hits // Uge 6

Foto: Astrid S // Universal Music Group

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, og vi har denne gang opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 15 nye tilføjelser. Tjek listen ud her, og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Orla Engstrøm – “Analog”

Orla Engstrøm er et helt nyt skud på den danske hiphop-stamme og har i dag udgivet sin single nummer to under titlen “Analog”. Den blot 19-årige rapper kommer med sit bud på et ørehængende hiphop-nummer med et godt flow og et catchy beat. Han har selv udtalt at »”Analog” er for alle,« hvilket på mange punkter nok hænger sammen med omkvædets let spiselige melodistykke. Forhåbentlig går der ikke længe, før der kommer mere musik fra den unge hiphop-artist. Vi kan i hvert fald løfte sløret for, at der er en musikvideo på vej til “Analog”, hvor den provokerende og medieomtalte kunstner Kristian Von Hornsleth medvirker. Sangens tema, som overordnet set er en kommentar til nutidens digitalisering, vil blive tydeliggjort i den kommende musikvideo.

Læs også  Ugens Uimodståelige // Uge 23

Astrid S – “Someone New”

I sidste måned spillede Astrid S som opvarmning, da Years & Years afholdt koncert i den genåbnede K.B. Hal. Under sin optræden spillede hun sin på daværende tidspunkt kommende single “Someone New”, som nu er udkommet. Den norske sangerindes fine stemme giver nummeret et elegant udtryk, som bestemt er værd at udforske. Musikkens produktion og lyd leder i samspil med vokalens klang tankerne hen på den svenske sangerinde Zara Larsson, som jo ikke er en dårlig artist at blive sammenlignet med.

Go Go Berlin – “Here Comes The Darkness”

Den danske rockgruppe Go Go Berlin, som har været aktiv siden 2011, udgav i fredags singlen “Here Comes The Darkness”. Forsanger Christian Viums rå stemme er et fremragende match til det elektroniske touch, nummeret har fået med sit synthesizer-tema, som i øvrigt klæder nummeret rigtig godt. Forhåbentlig er “Here Comes The Darkness” tegn på, at der er endnu mere nyt på vej fra den danske, karakteristiske rockgruppe.

Læs også  Redaktionen guider: Den 02. juli på Summer Days

Ellers tilføjet:

Anna Of The North – “Leaning On Myself”
Pastis – “Around Here”
Greta Salóme – “Mess It Up”
Highasakite – “Uranium Heart”
Scarlet Pleasure “What a life”
Barselona – “Samme Båd”
Clara – “Crazy”
LÉON – “You And I”
ALMA – “When I Die “
Wood Chips – “Girl”
Emma Steinbakken – “Without You”
Small Feet – “Let the Guys Down”

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com