fbpx

Tag del i DOULAs dystre, dansable univers med singlen “Frozen Days”

Foto: Natascha Narvaez

Den københavnbaserede gruppe DOULA har udgivet ny, groovy single, der indeholder elementer fra både synth- og elektro-pop. Bag kunstnernavnet finder man de tre gutter Frederik Gøtzsche, Lasse Vistisen og Benjamin Fischermann.

Det er ikke første gang, vi skriver om Synthpop-actet DOULA. Tilbage i december var de vores Ugens Upcoming, hvor forsangeren Frederik Gøtzsche blandt andet fortalte lidt om det at leve i to parallelle verdener – som deltidslæge i den ene verden og musiker i den anden. I forbindelse med det, fortalte han om frustrationen over ikke altid at kunne bruge alle sine vågne timer på at færdiggøre sine idéer med det sammen. Gruppen er nu alligevel udkommet med deres single nr. to under titlen “Frozen Days”.

Læs også  VEGA Wednesday Session: Fribytterdrømmes Lau Pedersen

“Frozen Days” lægger ud med et lidt dystert og tungt udtryk, og bevæger sig, efterhånden som nummeret når omkvædet, hen imod et ørehængende univers, som giver lyst til at kridte danseskoene og synge med på fulde drøn. Om nummeret siger DOULA selv:

– Sangen “Frozen Days” drager paralleller mellem en kold og modbydelig vinterdag, hvor stormen rammer én hårdt i ansigtet og så det at være i et forhold, der er frosset fast.

Senere på året udgiver DOULA deres debut-EP – men indtil da kan du høre singlen “Frozen Days” lige her:

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com