fbpx

“Crazy” er titlen på Claras nye, stemningsfyldte og intense single

Foto: PR Sony Music Denmark

Under P3 Guld overraskede pop-artisten Clara med sin energiske og attitudefyldte performance af nummeret “Suffocating”. Nu er hun klar med sin nye single “Crazy”.

Den nu 18-årige danske, sangskriver og sangerinde Clara debuterede med hittet “What They Say” i en alder af blot 17 år. Nummeret har på Spotify opnået over 4 millioner streaminger og er dermed hendes mest afspillede nummer på streamningstjenesten.

Hendes nye single “Crazy” opstod under en studiesession, hvor Clara og hendes producer Frederik Carstens i begyndelsen arbejdede på et andet, mere up-tempo nummer. Arbejdet stoppede dog hurtigt, da Clara ifølge eget udsagn var følelsesmæssigt udkørt og derfor stoppede indspilningen:

Læs også  Brodie sessions er taget til Hjørring med indie-bandet Lowly

– Jeg havde brug for at få alt det, der fyldte i mit hoved ned på papir, og bagefter følte jeg mig 10 kg lettere.

Med sin kraftfulde stemme og karakteristiske røsten, der af og til giver associationer til den australske pop-artist Sia, går Claras stemme rent ind. Samtidig fører hun os, med den velskrevede tekst, ind i et følelses- og stemningsfyldt univers, som man virkelig kan mærke, hun mener fuldt ud.

“Crazy” indgår i den EP, pop-artisten udkommer med i slutningen af Februar. Lyt til “Crazy” her og se den intense musikvideo.

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com