fbpx

Tinderbox annoncerer 10 nye navne – heriblandt Sigrid, Billie Eilish og Greta Van Fleet

Foto: Sigrid // PR

Ti nye navne er offentliggjort til den fynske festival Tinderbox, der byder på musik inden for mange forskellige genrer – heriblandt pop, rock og hiphop. Derudover er der lagt op til fest med hele fem nye DJ’s.

Blandt de offentliggjorde navne finder du blandt andet den norske dancepop-artist Sigrid, der udgiver sit debutalbum, Sucker Punch, den 8. februar. Forhåbentlig tager hun udover hits som “Don’t Kill My Vibe” og “Strangers” noget af sin nye musik med på festivalen.

Igår udgav vi nyheden omkring den fremadstormende artist Billie Eilishs albumannoncering, og at hun ovenikøbet er udkommet med en ny single med tilhørende musikvideo. Nu er der endnu flere nyheder om den amerikanske, eksperimenterende popsangerinde med offentliggørelsen af hende som en af de nye ti navne til Tinderbox. Det er bestemt ikke dårligt.

Læs også  Lyst debuterer med æstetisk videosingle

Den hypede rapper Lil Uzi Vert er også blevet en del af programmet til festivalen sammen med danske The Minds of 99, som mildest talt kører med klatten i øjeblikket og netop har vundet den store P3-Pris.

Gruppen Greta Van Fleet er et rocket indspark til den fynske festival. Bandet har efterhånden nogle år på bagen, og plejer at være garant for et brag af en rock-fest med elementer fra genrerne metal, pop, blues og grunge. Udover de fem nævnte artister er hele fem DJs tilføjet til programmet – heriblandt anderkendte, amerikanske Diplo og danske Faustix.

Dagens tilføjede er:

Lil Uzi Vert (US)
Billie Eilish (US)
Greta Van Fleet (US)
Sigrid (NO)
The Minds of 99 (DK)

Læs også  Glitchi overrasker os igen med en ny og dragende version af sin lyd

DJs

Diplo (US)
Dzeko (CA)
EDX (CH)
Faustix (DK)
Loud Luxury (CA)

Tinderbox finder sted fra den 27. til 29. juni.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com