fbpx

Phoebe Bridgers og Conor Oberst forsøder foråret med Better Oblivion Community Center-koncert i København

Foto: Nik Freitas

Det nyligt startede projekt Better Oblivion Community Center, stiftet af musikerne Conor Oberst og Phoebe Bridgers, gæster Store VEGA den 3. maj.

Der er opstået sød musik mellem tidligere frontmand fra Bright Eyes, Conor Oberst, og singersong-writer fra indie-gruppen boygenius, Phoebe Bridgers, der er gået sammen i projektet Better Oblivion Community Center. Det nye projekt har klaret det meste af dets omtale med mystiske hotline-annoncer hængende i Los Angeles’ bybillede, forvrængede lydfiler på youtube og uigennemskuelige opslag på sociale medier, blandt andet et billede af Bridgers og en præst, der til forveksling ligner Conor Oberst. Det har ærligt talt været lidt af et puslespil for de forventningsfulde fans, hvor de kvikkeste af dem gennemskuede samarbejdet mellem de to kunstnere, ud fra de kryptiske beskeder.

Læs også  Phoebe Bridgers udgiver unikke versioner af sine hits

Heldigvis fik Oberst og Bridges’ fans en dejlig overraskelse, da deres deres nye album natten til fredag blev annonceret og udgivet, uden varsel, hvor gruppen i den sammenhæng gav deres første fine live-optrædenThe Late Show with Stephen Colbert. De to sangere viste sig i den grad at komplementere hinanden godt, og deres fælles projekt, der allerede har fået luft under vingerne, ser yderst lovende ud.

På trods af den sidste uges gaveregn, kommer Better Oblivion Community Center med endnu en overraskelse: gruppen drager på turné i foråret 2019, hvor de vil lægge vejen forbi Danmark den 3. maj.

Koncerten vil foruden talentfulde Oberst og Bridgers også bestå af deres liveband bestående af Yeah Yeah Yeah-guitaristen Nick Zinner, og Carla Azar, trommeslageren fra Autolux. Der er alt i alt god grund til at se frem til en aften i et professionelt selskab i et friskt pust af et projekt, der efter alle forventninger vil skabe skøn musik.

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 18

Selvom Better Oblivion Community Center er et nyt projekt, kender Conor Oberst og Phoebe Bridgers hinanden fra tidligere samarbejder, hvor Oberst blandt andet har været featuring artist på nummeret ‘Would You Rather’ og Bridgers var med som support, da Conor Oberst gav koncert i Danmark tilbage i 2017. Det bliver spændende at se dem i nye rammer, som indtil videre ser ud til at klæde makkerparret utrolig godt.

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com