fbpx

Koncertanbefalinger // uge 5

Foto: Halie // PR

Endelig er vi klar med nye koncertanbefalinger, som i denne uge byder på hele seks af slagsen, der hver repræsenterer alt fra hiphop og folk til pop og indierock. 

Lil Mosey

Hvornår: tirsdag den 29. januar
Hvor: Store VEGA

Er du fan af den autotunede hiphop-stil, vi i øjeblikket ser rigtig meget af, skal du helt sikkert tage et smut forbi koncerten med den unge, amerikanske Lil Mosey. I September sidste år spillede den dengang kun 16-årige artist i Store VEGA, som opvarmning til den amerikanske rapper Juice WRLD. Nu får rapfænomenet lov til at stå på egne ben, når han med eget navn indtager Store VEGAs scene tirsdag aften.

Læs vores seneste interview med Lil Mosey her.

First Aid Kit

Hvornår: onsdag den 30. januar
Hvor: TAP1

Det svenske søskendepar og folkduo First Aid Kit leverer tirsdag aften en udsolgt koncert i Train (Aarhus) – men frygt ej. De kommer heldigvis også et smut forbi Københavnske TAP1 imorgen, onsdag – hvor der stadig er ledige billetter. Med numre som “My Silver Lining” og “Fireworks” skaber duoen et behageligt og lettilgængelig univers, som vi er sikre på, også vil give sig til kende under deres kommende koncert i TAP1.

HALIE

Hvornår: onsdag den 30. januar
Hvor: Ideal Bar

Er man ikke så meget til folkemusik, men mere til den rene pop-stil, gæster den norske popsangerinde HALIE også Danmark, når hun imorgen rammer Ideal Bar i København, som en del af VEGAs Future Feminism-program. Halie er et nyt skud på den norske popstamme og laver catchy og velproducerede melodier, som virkelig kan sætte gang i dansegulvet – blandt andet med numrene “Not Yours” og “Youth”. Så er du interesseret i at gøre din hverdags-onsdag lidt mere farverig, skal du helt sikkert lægge vejen forbi Ideal Bar imorgen, onsdag.

Læs også  Dusin: Tre numre jeg hører på repeat

Læs vores 10 hurtige til HALIE her.

Ravi Kuma + Dusin

Hvornår: torsdag den 31. Januar
Hvor: Musikcaféen, HUSET-KBH

I samarbejde med Genklang, som er et koncept der udforsker mødet mellem genrer, præsenterer Musikcaféen en unik koncertoplevelse med rapduoen Ravi Kuma og popduoen Dusin. Med Casper Bach Hegstrup som vært – kendt fra P6 Beat – fortolker de to kunstnere Kraftwerks “The Model”. Derudover vil der, »blive taget et nærmere kig på, hvad der i dag er med til at definere genrer både musikalsk og kulturelt, og hvordan aftenens to bands selv opfatter deres musik gennem genrerne,« som arrangørerne selv beskriver det.Er du interesseret i anderledes koncertoplevelser, er denne helt sikker et godt bud.

Mount Reina Collective

Hvornår: lørdag den 2. februar
Hvor: Reffen209

På lørdag kan du opleve musikkollektivet Mount Reina Collective bestående af de selvproducerende artister Aureola, LA REY og ÓRÓ på Reffen209 i København. Aftenen vil byde på musik fra alle tre individuelle kunstnere, og genremæssigt vil aftenen primært være centreret omkring RnB og elektronisk musik. De tre artister besidder hver især deres helt personlige lyd, men fandt trods dette sammen på et højskoleophold og skabte et fællesskab, »hvor kernen, der får kreativitet til at gro, er kærlighed til musikken,« som pigerne selv siger.

Læs også  Ugens Uimodståelige // Uge 22

BC Camplight

Hvornår: lørdag den 2. februar / søndag den 3. februar
Hvor: Atlas / Loppen 

Bag kunstnernavnet BC Camplight gemmer sig den amerikanske indierockmusiker Brian Christinzio. BC Camplight har siden udgivelsen af sit debutalbum i 2005 udgivet tre album – senest albummet Deportation Blues i 2018. BC Camplight tager dig med ind i sit indiepop/rock univers spækket med intense melodier og velskrevede tekster. Så er du vild med kraftfulde koncerter, anbefaler vi at du smutter forbi en af BC Camplights to koncerter i Danmark i denne uge.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com