fbpx

“Tired of Talking”-popkometen LÉON kommer til Danmark

Foto: PR

Den 24-årige, svenske popkomet LÉON lægger til foråret vejen forbi Lille VEGA og forkæler os med sin lækre vokal og fængende melodier.

Med forældre der begge har musikalsk baggrund lå det i kortene, at LÈON, med det borgerlige navn Lotta Lindgren, skulle gå musikkens vej, hvilket må siges at have givet pote. Med sin debutsingle “Tired of Talking”, som er blevet streamet over 200 millioner gange, har hun ligget godt fra start og har bestemt potentialet til at blive internationelt anderkendt.

Hendes ubesværede vokal, der til tider leder tankerne hen på Amy Winehouse, passer perfekt ind i det pop-univers hun gennem sin musik formidler til os. LÉON var på vores liste over 18 skandinaviske navne at holde øje med i 2018, så vi er kun glade for endelig at kunne opleve hende på dansk jord.

Læs også  Koncertanbefalinger // uge 20

Tjek hendes musik ud, og vi vil næsten garanterer dig for, at du tager dig selv i at nynne med på de ørehængende melodier. LÉON spiller i Lille VEGA tirsdag den 2. april – en koncert vi helt sikkert ikke vil gå glip af. Indtil da kan du genhøre hendes hittende debutsingle lige her.

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com