fbpx

Dusin skyder året igang med en ny, ørehængende single

Foto: Walther Bølge

Dusins nye singleudgivelse “Mens Alting Størkner” tager dig med på en melankolsk rejse spækket med fede, tunge pop-vibes og et ørehængende hook.

Den dansksprogede duo Dusin, bestående af Mads Vadsager og Jesper Norhstedt Boesgaard, udgav i maj sidste år deres debut-EP Halvtolv og skyder nu 2019 igang med deres nye, ørehængende single “Mens Alting Størkner”. Singlens melankolske udtryk, som både giver sig til kende rent instrumentalt og i lyrikken, står i kontrast til deres tidligere mere sommer-vibende udgivelser. Nummeret rummer en fed elektronisk lyd, blandt andet bestående af baglæns vokalsamples og en dyb bas, hvilket sammen med den dansksprogede tekst gør singlen til sin egen. Om “Mens Alting Størkner” siger Dusin selv:

Læs også  Frit Løb blomstrer på sidste single inden EP

– Tekstuelt bevæger lyrikken sig i de mørkere afkroge, men suppleres samtidig af en energisk og dansabel produktion, der på en og samme tid giver lyst til at danse og græde.

Den 31. januar kan du opleve Dusin sammen med rapduoen Ravi Kuma på Musikcaféen i København, hvilket vi varmt kan anbefale. Indtil da kan du lytte til “Mens Alting Størkner” lige her:


Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com