fbpx

Oplev en visuel fortolkning af CHINAHs debutalbum ‘ANYONE’, mens trioen spiller live til CPH:DOX

Foto: Ursula Marcussen

I 2016 satte CHINAH sine første fodspor på den danske musikscene med debutEP’en ‘Once The Lights Are On’. Sidste år stod de så klar med deres debutalbum ‘ANYONE’, som nu snart kan opleves som en filmfortolkning.

I forbindelse med den internationale dokumentarfilmfestival CPH:DOX kan du den 29. marts opleve CHINAH spille deres debutalbum live i Lille VEGA sammen med en visuel fortolkning af musikken. Filmfortolkningen er produceret af det filmiske samarbejde exner.kaldan.jansson, som består af tre studerende fra Den Danske Filmskole, som i dette projekt kombinerer musikvideo med dokumentargenren.

Siden CHINAH i 2016 gjorde sig bemærket på den danske, elektroniske musikscene har de med netop debutalbummet udviklet sig i en mere eksperimenterende retning, hvilket hele konceptet omkring en filmfortolkning af deres album matcher ret godt.

Læs også  Tivoli annoncerer spændende navne til Lillefredag og til deres nye musikkoncept i haven

CPH:DOX løber af stablen den 20. marts og slutter den 31. marts.
Lyt til nummeret “Give Me Life” fra albummet, som i slutningen af sidste år landede på vores liste over de bedste danske sange fra 2018.

Tags:
,
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com