fbpx

Masasolo rører endelig på sig med ny musikvideo til “Just as Real”

Foto: Andreas Haubjerg

Vi har længe ventet på, at indie-actet Masasolo skulle give lyd fra sig, siden han i 2017 udgav sit anmelderroste debutalbum ‘At Sixes And Sevens’. Nu følger han op på debutalbummet ved at udgive en musikvideo til nummeret “Just as Real”. 

Videoen til Masasolos “Just as Real” er udarbejdet af Ida Andreasen, som med sin kreative fortælling virkelig formår at fange ens opmærksomhed blandt andet ved at spille på nogle følelser, der normalt kan være svære at tale om. Musikvideoen har et fedt, syret udtryk, som bidrager til, at den skiller sig ud fra mængden og samtidig får en til at rette ekstra fokus mod handlingens budskab.

Temaet i musikvideoen er ‘svære venskaber’, hvilket hænger godt i tråd med nummerets lidt kaotiske udtryk. Andreasen har udtalt følgende omkring tankerne bag videoen:

Læs også  MUSIKVIDEO: Se BBYBITES vaske bil med mascara løbende ned af kinderne

 Jeg kan generelt godt lide at lave film om de ting, der er svære at tale om og skabe billeder på følelser / relationer, man ikke nødvendigvis har lyst til at identificere sig med. Så det blev konceptet: At visualisere og beskrive en relation der rummer fascination og kærlighed, men samtidig er et giftigt venskab.

Vi håber, at videoen er tegn på, at der er endnu mere nyt på vej. I mellemtiden kan du gå på opdagelse i den spændende musikvideo lige her:

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com