fbpx

slowthai og Paris blandt nye internationale navne til by:Larm Festival 2019

Foto: slowthai//PR

Der er spændende ny rap på listen over nye navne til Nordens største showcase-festival.

Programmet til næste års by:Larm Festival begynder for alvor at tage form, hvilket dagens otte nye navne er med til at bevirke. Den Oslo-baserede festival løber af stablen fra den 28. februar til 3. marts og er Nordens største indenfor puljen af showcase- og musikbranchefestivaler. 

Danske MONTI, Motorique, Roxy Jules og Selma Judith er allerede føjet til programmet side om side med norske og internationale navne som Lil Halima, Pom Poko og Roskilde-aktuelle Flohio. 

Britiske Flohio får nu selskab i hiphop-kategorien med tilføjelsen af blandt andet den hypede landsmand slowthai, som lige nu er aktuel med Mura Masa-samarbejdet “Doorman”, det amerikanske emorap-fænomen Paris, og den fremadstormende norske rapper Pen Gutt

Læs også  Ugens Uimodståelige // Uge 6

Udover ovenfornævnte artister er det habile liveband Aiming for Enrike (NO), Erik Lundin (SE), ISÁK (NO), Kelly Moran (NO) og Silver Lining (NO) føjet til programmet.

Plastik i musikbranchen – fem nye annonceringer til konferenceprogrammet.

Det er ikke kun på artist-niveau, at lineuppet til by:Larm er blevet større. Konferencen er i dag blevet fem tilføjelser rigere. Mens the Go Groups “The Plastic Age” vejleder til, hvordan man undgår at være afhængig af plast i arrangør- og musikbranchen, vil Music Ally traditionen tro præsentere de nyeste trends indenfor teknologien under titlen “What’s now, what’s next: Future Trends” og “Our Need to Know Guide to 2019“. Herudover vil live-streamingtjenester som Twitch og YouNow blive diskuteret i sessionen “Learning from livestreams: Gamers, vloggers and musicians“, mens AI er til debat under “Plug Me In: The Sonic Robots are Here“. 

Læs også  Nordiske Hits // uge 5

Læs mere om tilføjelserne og festivalen på by:Larms hjemmeside her