bandsoftomorrow.com | Christine and the Queens har udgivet Spotify singles med bl.a. live cover af Sades “No Ordinary Love”

Christine and the Queens har udgivet Spotify singles med bl.a. live cover af Sades “No Ordinary Love”

Foto: Suffo Moncloa

Hør Roskilde-aktuelle Christine and the Queens’ unikke (live)fortolkning af den udødelige “No Ordinary Love” og upåklagelige liveopførelse af “The Walker”.

I sidste uge var franske Christine and the Queens blandt 18 nye navne til Roskilde Festival – og blandt vores fem favoritter. Hun har med albummet Chris, der kom på gaden i september, skabt en kæmpe – og meget velfortjent – hype, og skubbet til rammerne for, hvordan popmusik kan lyde anno 2018. Hun trækker tråde til både ældre artister som Prince og Michael Jackson og nyere navne som Haim, men holder det i et lydunivers, der i sidste ende kun kan forveksles med Christine and the Queens.

I dag er hun på gaden med to Spotify-singles, et koncept mange stjerner efterhånden har deltaget i, og det drejer sig om live-indspilninger af nummeret “The Walker” fra Chris og et alternativt utroligt-Christine and the Queens-klingende cover af Sades evergreen “No Ordinary Love”. 

Lyt til begge numre herunder og glæd dig til Roskilde 2019.

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com