fbpx

Blå Nætter skyder weekenden igang med stemningsfyldt “Bøjet i Neon”-video

Foto: Nicolai Hegelund Vilhelmsen

Blå Nætter tager os med ud i det københavnske natteliv, i den nye musikvideo til “Bøjet i Neon”-singlen.

Vi fremhævede tidligere på ugen de nye lækre toner fra den danske indie-kvintet Blå Nætter, på vores Nordiske Hits-playliste. Nu skyder de weekenden igang med en tilhørende musikvideo til mandagens singleudspil, hvor gruppen har bevæget sig ud i det københavnske natteliv.

Den københavnske femkløver debuterede i 2015 med EP’en Hvorom Alting Er, der senest er efterfuldt af den enkeltstående 2017-single “Plads til Tårer”. I mandags langede de københavnske gutter “Bøjet i Neon” over disken, der som titelsingle teaser gruppens kommende debutalbum med samme navn.

På den kommende plade forsøger Blå Nætter at fange og indkapsle nogle af de mange forskelligrettede følelser, der krydser livets vej, og som de fleste formentlig kan nikke genkendende til:

Læs også  Soul-sangerinden Amalie Bryde imponerer med dobbelt udgivelse

– Livet som ung i en pulserende storby byder på alt fra stormende forelskelser til knusende hjertesorger, og det er netop disse yderligheder som vi på en gang prøver at hylde og lave et soundtrack til, – fortæller gruppen.

Vi beskrev tidligere på ugen det velklingende nummer “Bøjet i Neon” som en energisk indie-banger, der byder på et pulserende beat, boblende synth, melodiske guitarsekvenser og en knivskarp dansk lyrik. I den tilhørende video tages vi med på natterundfart i de københavnske gader, hvor vi på én gang konfronteres et hav af følelse, der dog også drukner i fest og dans:

– Nogle gange har man bare brug for at forsvinde i mængden på dansegulvet og prøve at glemme de følelser, der kan hænge lige foran en som et pulserende neonskilt, – forklarer Blå Nætter.

Læs også  10 nye navne til SPOT 2021

Hør “Bøjet i Neon” og se den stemningsfulde video her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com