fbpx

Den amerikanske Maggie Rogers har netop annonceret koncert på dansk grund

Foto: Olivia Bee

Maggie Rogers bringer sine lækre pop-toner til København, når hun til den 6. marts giver koncert på Store VEGA. 

Den amerikanske pop-darling Maggie Rogers har netop annonceret, at hun til foråret lægger vejen forbi Danmark, når hun tager på en omfattende headliner-tourné. Sidste gang artisten gæstede Danmark, var hun support for den amerikanske succestrio HAIM på deres Sister Sister Sister Tour, hvor vi var så heldige at få os en snak med hende.

Maggie kickstartede sin karriere, da hun i 2016 imponerede ingen ringere end Pharrel Williams, som et led i sin uddannelse på New York University, og debuterede efterfølgende med 2017-EP’en Now That The Light Is Fading. Siden har den amerikanske sangerinde storhittet med 2018-singler som “Fallingwater” og “Give A Little”.

Den amerikanske sangerinde teasede tidligere på måneden for det kommende debutalbum Heard It In a Past Life, der slippes løs den 18. januar 2019, gennem udgivelsen af det velsmurte oktober-pop-single “Light On”.

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com