fbpx

Den britiske rock-trio White Lies langer en ny single over disken forud for det kommende februaralbum

Foto: Steve Gullick

Så er der nye lækre toner fra den britiske rock-trio White Lies. Den dugfriske single “Believe it” teaser desuden gruppens kommende februaralbum Five, som de tager på tourné med i starten af 2019.

Den britiske trio White Lies er på banen med det nye singleudspil “Believe It”, som en forløber på albummet Five, der udgives den 1. februar. Det kommende album markerer desuden gruppens 10 års jubilæum, siden de i 2009 debuterede med albummet To Lose My Life… Bag kunstnernavnet finder vi de tre gutter Harry McVeigh, Charles Cave og Jack Brown. Da Harry er bosat i Los Angeles er albummet skrevet og indspillet på begge sider af Atlanten, i samarbejde med Ed Buller, James Brown (Arctic Monkeys, Foo Fighters) og Alan Moulder.

Den Londonbaserede trio er kendt for at være leveringsdygtige i slagkraftigt post-punk-rock, og “Believe It” er bestemt ingen undtagelse. De tunge trommer pulser derudaf, mens luftige keys og Harrys mørke, varme vokal giver nummeret en klassisk White Lies-lyd.

Om det nye nummer “Believe it” forklarer gruppen:

It’s about types of therapy, seen from a shifting perspective of those passionate towards it, those sceptical of it, and those out to make money from it. We wrote it mid-way through the sessions and it became an instant favourite of ours, it’s a four-minute “no nonsense” singalong with lots of ingredients we’ve used before so we hope our fans will love it.

Trioen begiver sig i slutjanuar ud på en omfattende Europatourné, hvor også Danmark er krydset af på kortet. Du kan opleve White Lies in-concert, når de gæve gutter den 1. marts giver koncert på Train i Aarhus, eller når de den 2. marts lægger vejen forbi VEGA i København.

Giv den slagkraftige single “Believe It” et lyt her:

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com