fbpx

Moon Mountain- kvartetten er klar med singlen “If You Don’t Trust Me”, med tilhørende flot musikvideo

Foto: Alexander Rydberg

Den danske psych-pop gruppe Moon Mountain starter weekenden og det danske efterår ud med lanceringen af den stemningsfyldte single “If You Don’t Trust Me”, med dertilhørende video.

Vi havde svært ved at få armene ned efter Moon Mountains performance på dette års UHØRT Festival, hvor den danske gruppe leverede en velspillet koncert med en koordineret robotic, sci-fi-agtig performance. Nu er Moon Mountain-kvartetten på banen med den dugfriske single “If You Don’t Trust Me”, der er akkompagneret af den dertilhørende stemningsfyldte musikvideo.

Med nummeret “If You Don’t Trust Me” bringer firkløveren et catchy og lettere poppet lydunivers, hvor den tunge, messende feeling er byttet ud med et mere letbenet beat. Mona Selma Linderoth leverer den karakteristiske hæse og nærmest hviskende vokal, der svæver let hen over nummerets mange melodiske sekvenser. Som titlen antyder, tematiserer singlen den svigtende og problematiske kærlighed – noget som de fleste nok kan nikke genkendende til. Singlen akkompagneres af en stemningsfyldt video, der er filmet og instrueret under en ferie i det græske landsskab.

Læs også  Musik i Lejet præsenterer: SOMMERSOL

Endnu engang viser Moon Mountain deres store potentiale, med det lækre nummer “If You Don’t Trust Me”. Du kan høre det nye track og se videoen her.

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com