fbpx

Lukas Graham har udgivet den nye og følsomme single “Love Someone”

Foto: Rasmus Weng Carlsen

Siden Lukas Graham tilbage i 2016 udgav megahittet “7 Years” har de danske drenge turneret verden rundt for fyldte venues og skrigende fans. Nu er det danske bande endelig ude med nyt musik i form af det flydende og sentimentale nummer “Love Someone”.

Den nye single er den første af slagsen fra det kommende nye album, som nationale såvel som internationale fans kan se frem til fra det danske band Lukas Graham. Sangen er en følelsesladet affære, hvor familie og kærlighed er i højsædet, og, som så ofte set før, er det forsanger Lukas Forchhammers liv og egne oplevelser som med rå ærlighed blotlægges på det nye nummer. Om sangen og dens tilblivelse fortæller Lukas:

Læs også  Animaux Animé udgiver dødsdisko samt tungeslaskende musikvideo

– Sangen udspringer primært af den nye følelse, jeg føler, efter at være blevet far. For jeg kan godt blive bange – bange for, at miste dem jeg har allermest kært. Den handler derfor for mig om, at vågne op om morgenen og føle sig, som det lykkeligste og heldigste menneske, fordi man har, dem man har.

Sangens musikalske opbygning er karakteriseret af bløde guitartoner som smukt går i spænd med forsanger Lukas Forchhammers karakteristiske, gennemført lækre vokal. Sangens tempo er roligt og flydende, hvor delikate toner af strygeinstrumenter får tingene til at gå op i en højere enhed.

Der er ingen tvivl, om at Lukas Graham vil gøre, hvad de kan, for at køre videre på al den success, som det danske band har opnået siden udgivelsen af gruppens album fra 2015 Lukas Graham. Nu, med den nye og første single “Love Someone” fra bandets kommende album, lægger den danske gruppe godt fra land i forsøget på at leve op til forventningerne fra nationale såvel som internationale fans. Høre det nye, lækre og personlige nummer “Love Someone” herunder:

Læs også  RUST Sleeps Around annoncerer de sidste seks navne til juni-programmet

Tags:
Christoffer Nielsen
christoffernielsen@bandsoftomorrow.com