fbpx

Videopremiere: Shiny Darkly byder på jordbærtærte og plejehjem i deres nye musikvideo til singlen “New Country”

Foto: Jonathan Svante Hjorth

Den danske trio var den 24. august aktuelle med singlen ”New Country”, og er nu klar med en tilhørende og ret så syret musikvideo.

Den københavnsbaserede trio Shiny Darkly, bestående af de unge gutter Kristoffer Bech, Mads Lassen og Oliver Matthew Volz, er leveringsdygtig i et jazzy, tungt lydunivers. Det oplever vi også med august-singlen ”New Country”, der er spækket med jazzede basrundgange, lækre blæsersekvenser og Kristoffers karakteristiske og messende vokal, der mest af alt hører ind under spoken-words-genren. Ifølge pressemeddelelsen kan vokalpræstationen ses som en slags hyldest til den famøse generation af beatpoeter, hvor lyrik ofte mixes med jazzede beats. ”New Country” er en glimrende teaser for, hvad vi kan forvente os af det kommende album Bronze, der er på gaden den 14. september.

Nu er den unge trio klar med en original, avantgarde musikvideo til ”New Country”, instrueret af Frederik Valentin. Scenen for den tunge, dystre og melankolske musik udspiller sig på et plejehjem, hvor de unge mænd drikker champagne og spiser jordbærtærte med husets beboere. De rystede billeder fra det håndholdte kamera og de uskarpe billeder er med til at underbygge den dystopi, der er tilstede i musikken. På samme tid kan man ikke undgå at trække på smilebåndet, når de ældre beboere danser rundt i takt til Shiny Darklys ”New Country”.

Du kan tage et kig på den syrede musikvideo her:

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com