fbpx

Hak Baker har udgivet soundtracket til alle dine kommende lille-fredage

Foto: Will Robson-Scott

Den hypede London-artist Hak Baker er endelig tilbage med nyt materiale, siden debut-EP’en Misfits, og det er en flydende og gennemført hyldest til torsdagen.

Hak Baker blæste os mildest talt bag over med udgivelsen af sin debut-EP Misfits tilbage i starten af 2018. Vores anmelder brugte blandt andet følgende ord til beskrivelsen af Bakers musikalske formåen:

…Hak Baker er meget mere end en hyggelig sangskriver med en kraftig dialekt. Lækre blæser-stemmer, et livshyldende omkvæd og energiske reggae-rytmer samler sig i en energisk eksplosion..”.

Det er endnu engang det der sker på den unge brites seneste single “Thirsty Thursday”. I sangen, som handler om at starte weekendens udskejelser allerede torsdag, indhyller Baker igen sine lyttere i et unikt univers kreeret ud fra sin unikke måde at blande grime, indie-og alternativt folk-rock med dragende og ørehængende lyrics. Endvidere skaber samspillet mellem bløde, flydende akustiske melodier og Bakers reggae-inspirerede stemme kunstnerens karakteristiske stil. Sangen har en lettere positiv og energisk indentitet – og dette til trods for, at den, som de fleste andre Hak Baker-sange handler om mere dunkle emner som kæresteproblemer og angst.

Læs også  Somewon har fundet sig selv og er klar med forførende debutsingle

Lyt til nummeret herunder, og start din lille-fredag ud på lækker manér i fremtiden!
Læs desuden vores interview med Hak Baker, som du kan blive meget klogere på her.

Tags:
Christoffer Nielsen
christoffernielsen@bandsoftomorrow.com