fbpx

G Flip spreder rejsestemning i musikvideoen til “Killing My Time”

Foto: Reuben Moore

Den australske popkomet G Flip var et af de helt store taleemner til årets branche-festival South By South West (SXSW), og nu ruller hjulene for multitalentet, der i dag er aktuel med en ny musikvideo.

Tilbage i maj udgav den australske sangerinde, sangskriver, producer og multiinstrumentalist G Flip den solide pop-banger “Killing My Time”, der fulgte efter debutsinglen og gennembrudshittet “About You” fra marts. “Killing My Time” har alt, hvad et edgy pophit skal have – en skudsikker vokal, et hårdtslående beat, storladne trommesekvenser og et satans fængende omkvæd, og australieren har mildest talt fejet benene godt og grundigt væk under os – godt hjulpet på vej af den koncert, vi så hende spille på The Great Escape Festival i England i år.

Læs også  Molly Burman har en klar besked til bedrevidende mænd

G Flip har tidligere fortalt i en pressemeddelelse, at nummeret handler om en pige, som blev ved med at distrahere kunstneren fra at lave musik:

It was hard to escape and be productive so I inevitably ended up breaking up with her because I wanted to focus.

Videoen til “Killing My Time” er filmet ved udelukkende brug af håndholdt kamera i forskellige lufthavne, G Flip og holdet rejste rundt mellem i forbindelse med hendes verdensturné, og således skildrer videoen ganske fint det turbulente år, G Flip har haft i kølvandet på den store succes, hun har oplevet.

Debutsinglen “About You” placerede sig i Top 20 på Spotify Global Chart, og fik blandt andet kærlighed med fra BBC Radio 1’s Annie Mac og Apple Music Beats 1’s Zane Lowe. Succesen resulterede i en udsolgt turné i hjemlandet Australien, UK-tour som support for Pale Waves, og i efteråret atter flere datoer i både UK og resten af Europa.

Læs også  Julie Pavon sætter stemningen med lyden af mørk house

Vi drømmer os væk til sommerrejser og feriestemning og glæder os til at se, hvad G Flip har i ærmet til os næste gang.