fbpx

Det østrigske rap-spire Mavi Phoenix gæster VEGA til oktober

Foto: Nils Müller

Det østrigske stjerneskud Mavi Phoenix giver koncert i Lille VEGA den 22. oktober 2018.

Der er fuld fart på den unge rapper, sangerinde, sangskriver og producer Mavi Phoenix. Bare i år har hun (blandt andet) varmet op for Scarlet Pleasure i København og Aarhus, spillet The Great Escape Festival i slutningen af maj, blevet booket til årets Roskilde Festival og udgivet de to stærke singleudspil “Yellow” og senest “Bite”, som følger efter hendes hårdtslående EP Young Prophets – også fra i år. Puha!

Og det stopper tydeligvis ikke her, for til efteråret er hun igen tilbage til sin første danske headliner i Lille VEGA.

Læs også  KWAYE er klar med ny følsom single

Marlene Nader, der er den 22-årige kvinde bag, blander inspirationer fra både rap og hiphop, R&B og pop med en forkærlighed for elektroniske produktioner, og udtrykket er både benhårdt, silkeblødt, chilled og lynhurtigt. Det er på én gang unikt og tidstypisk, hvilket har dannet grobund for den store succes, hun lige nu står over for.

Mavi Phonix har allerede stået på scenen på store festivaler som førnævnte The Great Escape, Primavera Festival i både Spanien og Portugal og Rock Am Ring i Tyskland, og henover sommeren kalder både Roskilde Festival og Melt! (for at nævne nogle få).

Der er med andre ord rig mulighed for, at hypen omkring Mavi Phoenix stiger yderligere, så det sitrer i Lille VEGA, når hun til oktober kommer på visit. Måske det kommer til at lyde nogenlunde sådan her:

Læs også  ur Monarch er ude med sin crazy debutsingle!

Vi mødtes tidligere på året med Mavi Phoenix, og det er der kommet dette interview ud af, hvis du er mere nysgerrig på det spirrende talent.

Tags:
Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com