fbpx

Britiske Amber-Simone udsender discofunkende vibes med “Trashed My Heart”

Foto: PR

I sidste uge kunne britiske Amber-Simone berige dansegulvene med singlen “Trashed My Heart” – et forførende, basslappende track, der summer af funky discovibes.

Hun er blot 21 år gammel, men har allerede etableret sig en lovende musikalsk karriere. Det får man i hvert fald en stærk fornemmelse af på det nye nummer, “Trashed My Heart”, der ramte alle streamingtjenester i sidste uge.

London-baserede Amber-Simone har sunget lige siden hun var 16, hvilket har resulteret i en helt unik og kraftig vokallyd, inspireret af navne som Millie Womack og Michael Jackson. Det meste af sin barndom har den unge sangerinde lyttet til en god portion funk og soul – en lyd, der nu har påvirket hendes eget musikalske univers, på linje med elementer som elektronisk indie, artister som Niki & The Dove og Metronomy, og soundtracks fra 80’er-film. Udover at skrive musik til sig selv, har den unge sangerinde også skrevet musik til andre projekter, blandt andet Aquilos Silhouettes-album fra 2017. Herudover skriver hun også musik med navne som Shy Luv, Franc Moody, Phairo og Joe Hertz.

Læs også  Musik i Lejet præsenterer: SOMMERSOL

Hendes tidligere singler, “Mountains” og “Taught Me Better”, modtog masser af ros fra både New Music Friday og Best of the Week hos Spotify og Apple. Og der er absolut mulighed for, at den nye “Trashed My Heart”-single har mulighed for at ramme mindst lige så meget plet. Her har Amber-Simone fyret op for en bred vifte af indflydelser, heriblandt funk, soul og electronica, hvilket har resulteret i den ultimative opskrift på et ekstremt dansabelt disco-track: funky basslappin’, et groovy beat og fede guitarmelodier, krydret med Ambers karakteristiske og sprøde vokal, der ind i mellem får følgeskab af lækre korharmonier. Sådan skal den skæres!

Læs også  Tivoli annoncerer spændende navne til Lillefredag og til deres nye musikkoncept i haven

I sangskrivningsprocessen har sangerinden desuden fået kvalificeret hjælp af Bren Grieve, der desuden også tager sig ud som bassist i Sam Smiths band.

Om det nye nummer fortæller sangerinden:

“Trashed My Heart is all about detachment. It’s those inner conversations you wind up having with yourself when your trying to hold it all together, when love isn’t kind and when you’d rather live without it.”

Nummeret er en forløber for et nyt musikprojekt, der rammer gader og stræder senere på året, ligesom hendes debut med liveshows også venter til efteråret. Vi glæder os ekstremt meget til at høre, hvad den talentfulde sangerinde disker op med næste gang.

Du kan give det nye track et lyt herunder:

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com