fbpx

Sigrid ude med ny single “Strangers”

Foto: Francesca Allen

I dag har den norske popsangerinde Sigrid udgivet sin helt nye single “Strangers”, der flot fører hendes melodiøse electro-pop videre i samme fængende stil.

Sigrid har haft sig noget af et år. I marts i år udgav hun sin debutsingle “Don’t Kill My Vibe”, der med det samme ramte adskillige radiostationer (inklusiv danske) og skabte et kæmpe springbræt for den unge sangerinde. Den fulgte hun op med en musikvideo, der kun gjorde hende og sangens ry større. Senere på året spillede hun SPOT Festival i Aarhus, en forrygende koncert, som vores anmelder kvitterede med 4,5/5 stjerner. Så forrygende, at Sigrid blev booket til Roskilde Festival, hvor hun igen storleverede. Inden hendes optræden tog vi en snak med hende om hendes dengang nyligt udgivne EP Plot Twist, og hvordan hun egentlig har lært at synge så godt, som hun gør i dag.

Læs også  Tivoli afslører resten af deres lillefredagsprogram

Alt i alt har det mildest talt været et sindssygt år for Sigrid, og i slutningen af august kunne hun endnu engang glæde danskerne ved at annoncere, at hun lægger vejen forbi Lille VEGA den 22. januar 2018. Man kan vist roligt sige, at forventningerne er høje til den koncert, og nu kan man altså få indfriet noget af sin forventningsglæde ved at lytte til Sigrids helt nye single “Strangers”.

Singlen tager noget af det bedste fra Sigrids repertoire og tilføjer det et originalt twist: Den starter stille ud med mange unisone melodier mellem Sigrids vokal og en blød synth-klokke. Derefter bygger den klassisk op med stigende intensitet i drumpads, brede synth-klange og dybe, akustiske klaver-toner. Og så går omkvædet ellers i gang med rigtig meget fart på. Ordet “strangers” synges med masser af kraft, mens en fremaddrivende rytme fører sangen fremad: Der er tilføjet meget mere klubstemning på “Strangers” end Sigrids tidligere sange, og det er ikke svært at forestille sig et tæt dansegulv, hvor folk går amok til omkvædet i samlet flok. Sangen kan endda sagtens bære den lidt mere EDM-agtige lydflade, da Sigrids signaturlyd stadig er flot bevaret.

Læs også  Ugens Uimodståelige // Uge 21

Hør “Strangers” her:

Tags:
Ditte Nebeling
dittenebeling@bandsoftomorrow.com