fbpx

Britiske The Japanese House udgiver drømmende musikvideo til ny single

Foto: PR

Den britiske sangerinde The Japanese House er klar med en fortryllende og eventyrlig musikvideo til den nyeste single “Saw You In A Dream”.

Den britiske sangerinde The Japanese House har netop offentliggjort en musikvideo til hendes nyeste single “Saw You In A Dream”. En sang der viser en mere klassisk og simpel singer-songwriter lyd fra sangerinden, der forklarer følgende om nummeret:

Det er en meget klar besked: Jeg havde ikke lyst til at drukne min vokal i alt for meget kor denne gang, fordi melodien og budskabet er meget stærke alene. I stedet for at skjule din sorg over at miste en, så er det bedre at vise sådan “Jeg savner dem”. Derfor er vokalen meget tilstedeværende.

Den nye musikvideo viser sangerinden dansende, nysgerrigt gennem forskellige verdener. Videoen er instrueret af Lucy Tcherniak og Jason Baum, der også var med til at skabe Kendrick Lamars utroligt flotte musikvideo til hans sang “Humble”:

Line Mortensen
linemortensen@bandsoftomorrow.com