fbpx

The Japanese House annoncerer skandinaviske koncerter

Foto: PR

Det nye engelske elektropophåb gæster København, Oslo og Stockholm for første gang til forår.

Hun har turneret med The 1975 og er blevet anbefalet af CHVRCHES. Og så er hun netop blevet nomineret til den prestigefyldte Sound of 2017 pris af BBC. Nu er det netop offentliggjort at The Japanese House, også kendt under det borgerlige navn Amber Bain, kommer til Skandinavien til forår.

Bain laver let og lækker pop, der veksler mellem et tungt, synthet lydbillede, og en mere old-school bandinstrumentering. Til april besøger hun de tre skandinaviske hovedstade, deriblandt altså også København, hvor hun skal spille VEGA op den 26. april.

Skandinaviske fans kan opleve The Japanese House følgende datoer:
Den 24. april – John Dee, Oslo
Den 25. april – Lilla Hotelbaren, Stockholm
Den 26. april – VEGA, København

Amanda Olsen
amandaolsen@bandsoftomorrow.com