10 hurtige til uimodståelige LOLA

10 hurtige til uimodståelige LOLA

Foto: PR


Så er det i aften, at du for sidste gang kan komme med til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Pumpehusets Byhave, og det synes vi, du skal, for der står Jack Prince og LOLA på programmet. 

Sommeren går så småt på held, i hvert fald hvad angår vores månedlige takovers i Pumpehusets Byhave, og vi er desværre nået til den sidste af slagsen. Det er vi selvfølgelig triste over, men vi er alt andet end triste over de to talentfulde artister, der kommer og optræder. I går kunne du blive lidt klogere på rapperen Jack Prince, som med sin engelsksprogede lyrik og stilsikre flow sender internationale vibes over det danske hiphop-landskab.

I dag kan du så varme op til aftenens R&B-indslag, som LOLA leverer. Gennem eget pladeselskab, Lush Reality, har gruppen indtil videre udgivet debutsinglen “They Say” og efterfølgeren “Who is Lola? (Feat. Cancun)”. Sidstnævnte er en introduktion til den dragende, fiktive karakter, projektet har taget sit udgangspunkt i og som definerer både dele af det musikalske og visuelle univers. Lige så interessant, som karakteren Lola lader til at være, lige så interessant er gruppen LOLA, og vi er derfor virkelig glade for at præsentere dem for dig i aften – eller give dig glæden af at opleve dem igen, hvis du er hurtigt ude og allerede har set dem.

Du kan tilmelde dig eventet her, og lære Lola lidt bedre at kende nedenfor.

Læs også  Kendrick Lamar - Smukfest 2018

Tre ord, der beskriver vores musik, er…


– Future, lush, R&B

Vi begyndte at spille musik fordi…


– Vi ikke kan lade være!

Vi finder inspiration i…


– Andre artister, der skubber grænserne for, hvordan moderne pop-musik kan lyde i 2018. Asiatisk æstetik, livet, kærlighed, film, den frihed der efterhånden er kommet i forhold til at udgive og skabe musik på egen hånd og egne præmisser.

Læs også  Nils Frahm - Haven Festival 2018

Den bedste koncert, vi nogensinde har spillet, var…


– Vores release-knocert på Hotel Cecil.

Den bedste koncert, vi nogensinde har været til, var…


– Paul McCartney i Milano.

Hvis vi ikke var musikere, var vi…


– Astronauter lol.

Vores yndlingsband/artist lige nu er…


– SZA, Chance the Rapper, NAO, Daniel Ceaser, H.E.R, Noname

Læs også  Det bedste vi så på Haven Festival 2018

Det vigtigste for os, når vi skriver musik, er…


– At være frie og kompromisløse.

Når folk lytter til vores musik, håber vi at…


– De får lyst til at høre mere…

Vores kommende koncert i Byhaven bliver…


– Lush!