Foto: PR
Jeppe Kjellberg, guitarist og sanger i WhoMadeWho, er klar med sit første soloudspil i form af singlen “One Day”, og annoncerer samtidig udgivelsen af et kommende album.
De fleste kender Jeppe Kjellberg som guitarist og sanger i den sprælske indie-electronica trio, WhoMadeWho. Nu er Jeppe Kjellberg klar med første soloudspil og annoncerer i samme ombæring udgivelsen af albummet Circles, der er sat til at udkomme 5. maj 2017. Førstesinglen “One Day” udkom sammen med en tilhørende musikvideo i fredags.
Hvor WhoMadeWho er garant for fest og løssluppen vildskab, er Kjellbergs soloprojekt mere indadvendt. En slags omsluttende og introspektive tømmermænd, med hvad der dertil hører af selvransagning og indre refleksioner. “One Day” er melankolsk og tankevækkende og bæres af et sløvt tranceagtigt trommegroove, enkle mørke guitarfigurer, gyser-agtige synth-klange og Kjellbergs dragende vokal. Jeppe Kjellberg står bag både instrumentering og vokaler. Bag knapperne sidder producerne, Thomas Barfod og Sekuoia samt lydmanden Arni Bergman Johannsson.
Den gyserfilms-inspirerede musikvideo er instrueret af den italienske Marco Carcioppo og fører seeren gennem det ultimativt dårlige trip, hvor de indre dæmoner får frit løb og efterfestens paranoia bliver udfoldet.

Læs også  Vil du arbejde i musikbranchen? Ansøgningsfristen til Innovative Music Management nærmer sig