Foto: CSF // PR

Copenhagen Songwriters Festival efterlyser disse dage stærke vækstlagsnavne, som vil spille på årets festival. Ansøgningen er nu åben.

Når Copenhagen Songwriters Festival åbner for publikum den 29. august til den 3. september bliver det for niende gang. Festivalen har i år valgt at sætte fokus på den spirende danske og nordiske vækstlagsscene, og derfor har de nu annonceret, at ansøgningsrunden for at få lov til at spille på festivalen er åben. Festivalen har altid været gode til at spotte og styrke nye og lovende navne, og derfor har de i år valgt at styrke deres fokus på dette.

Læs også  SPOT-festival 2018: Så er der åbent for "open calls"

Det er ikke kun det større fokus på vækstlagsnavne, der er nyt. Festivalen har også tidligere præsenteret flere hundrede navne fordelt på flere scener, men til sommer vil der være omkring 40 udvalgte navne på to scener. Omkring de nye forandringer fortæller festivalens formand, Benjamin Aggerbæk:

“Tidligere år har vi haft flere koncerter kørende oveni hinanden, som folk så vandrede frem og tilbage imellem. I år vil vi gerne koncentrere indholdet. Vores festival hylder den enkle fremførelse og det fortrolige rum; så den ramme skal vi naturligvis understøtte bedre, og det gør vi blandt andet i år ved at køre én koncert ad gangen. Det betyder så også, at vi er mere selektive i forhold til de navne vi tager ind i år. Vækstlaget får et større plads, men vi tager samtidig væsentligt færre navne ind. Så det bliver sværere at komme igennem nåleøjet.”

Så hvis du er en spirende sangskriver, der har brug for at komme ud af øvelokalet og vise din musik frem, så er det nu du skal gribe chancen og sende din ansøgning afsted.

Læs også  Dream Music Festival på Malmö Live

Du kan ansøge lige her.

Fristen for ansøgninger er den 15. marts 2017.