Foto: Slowolf // Stillhoff Photography

Den københavnske Carpark Festival har netop åbnet for ansøgningen til at spille på festivalen til sommer. Hvis du har lyst til at spille på den københavnske festival, så læs med her. 

I år afholdes Carpark Festival for tredje gang under Bispeengbuen på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro. Her indtager omkring 20 bands de to scener, som to dage i juli holder til på den nedlagte parkeringsplads under buen. I år afholdes festivalen fra den 28. – 29. juli 2017, og du har nu chancen for at optræde der, da Carpark Festival netop har åbnet for deres ansøgningsrunde til at kunne spille på en af festivalens to scener.

Læs også  St. Vincent - MASSEDUCTION

Siden Carpark Festivals start for tre år siden, har festivalen oplevet en stigende interesse fra bands, lokalområdet og pressen. Festivalen har i sin endnu korte levetid vokset sig meget større, og er nu en af de meget interessante kultur- og musikfestivaler i københavnsområdet. Alle upcoming bands kan søge om en plads på festivalen, så hvis du har lyst til at gå i fodsporene på bands som Noréll, Saint Best og Palace Winter, så send din ansøgning afsted i dag.

Vil du spille?

Ansøg om at spille på Carpark Festival 2017 lige her.
Ansøgningfristen er den 16. april 2017.

Læs også  NORDISKE HITS // Uge 41