Foto: Stock//Maelle Ramsay

Innovative Music Management er forløbet for dig, der brænder for at arbejde i musikbranchen. Hvad end du går med en drøm om at blive manager, bookingagent eller at arbejde på et pladeselskab, giver forløbet dig et unikt indblik i musikbranchens mange facetter.

Gennem syv forskellige moduler tager Innovative Music Management dig med rundt i den komplicerede men attraktive musikbranche, og øger dine kompetencer og muligheden for at få en fod indenfor. Du vil gennem forløbet blive undervist af kompetente branchefolk fra musikvirksomheder som Universal Music Danmark,, Volume, Distortion, Vega og mange flere.

De vil i løbet af de forskellige moduler undervise dig i alt hvad der er værd at vide om musikbranchen fra konceptudvikling til markedsføring, samt hvordan man bedst navigerer rundt i en til tider meget kompliceret branche.

“Innovative Music Management er en genial mulighed for at mænge sig med ligesindede musikelskere og dele erfaringer, netværk og mål samt at lære fra nogle af branchens topfolk. Du vil komme helt tæt på dem, der har gjort musikken til deres levebrød og møde andre, som er mindst lige så sultne som dig. Så hvad enten du er aspirerende artist eller manager vil dette kursus være guld værd for din forståelse af musikbranchen og dens mange facetter.”, siger tidligere kursist Mark Harboe, som i dag arbejder som Music Manager.

Forløbet bliver afholdt i både Roskilde og Aarhus i starten af det nye år, og du kan læse meget mere om forløbet og sende din ansøgning afsted på innovativemusic.dk Fristen er søndag den 22. oktober kl. 24.00 2017.

Læs også  mono mono udgiver minimalistisk single og mærkværdig musikvideo