Foto: Per Joe Hansen

 I dag har den københavnske støjpop-duo The Oceans premiere på deres nye video til singlen “So Long”.
Den danske duo The Oceans består af Dan Joe og Linus Valdemar. De er baseret i København, og har eksisteret siden november 2014. Med inspiration fra byens puls, støj og kaos, skaber The Oceans musik fyldt med støjende guitarer, insisterende beats og fængslende melodier. I dag er de ude med en musikvideo til singlen “So Long”. Omkring “So Long” fortæller gruppen:
“”So Long” er det første nummer, som vi har skrevet – faktisk den første aften vi mødtes for at lave musik sammen. På det tidspunkt havde Linus et lille studie i Blågaardsgade, og “So Long” blev både skrevet og indspillet på den aften. Det føles derfor meget naturligt for os, at det er den første single, som vi præsenterer for omverdenen – også fordi sangen dannede udgangspunktet for vores måde at arbejde på og for vores lyd.”‘
The Oceans havde en klar ide med projektet da de startede det op for nogle år siden. De ønskede at indspille sangene samtidig med at de skrev dem, så øvelokalet blev på den måde forvandlet til deres studie. Duoen vil styre projektet selv, og alle sangene er indspillet hos dem selv, af dem selv og de mixer også deres numre selv. Omkring projektet forklarer The Oceans:

“Ideen med projektet har hele tiden været, at vi vil stå for så meget som muligt selv. Med videoen til “So Long” har vi dog måtte have hjælp udefra til at filme og klippe videoen, men for at holde det tættest muligt på os er det Dans bror, Per Joe, der er uddannet fotograf, som vi har brugt. Ideen var ganske simpel. Vi inviterede Per med ned i Linus’ studie den aften, hvor vi skulle mixe nummeret færdig, gik en tur i området og skød videoen, mens vi lyttede til det endelige mix.”

Du kan høre “So Long” og se musikvideoen lige her:

Læs også  WhoMadeWho: Vores vildeste live-oplevelser

Du kan opleve The Oceans live her: