Foto: PR

I dag er den danske sangerinde Gerda Monroe ude med singlen “Branches”, der er optaget som en live session til konceptet FLOWER SESSIONS. 

I den hyggeligste lille blomsterbutik på Vesterbro, hylder Gerda Monroe foråret på smukkeste vis. Konceptet hedder FLOWER SESSIONS og er en række livevideoer optaget i en lillebitte blomsterbutik i København. Gerda Monroe er en alternativ pop-artist, og i dagens udgivelse hylder hun foråret og de forandringer, som det bringer med sig. “I’ve got enough branches to cover for the sun, but maybe some day they will crack, and I will have none,” synger Gerda Monroe, mens hun både henviser til det kærtkommende forår, og det foranderlige i menneskers liv. Singlen “Branches” er den første udgivelse i en række af livevideoer fra FLOWER SESSIONS, og Gerda Monroe fortæller følgende om konceptet:

Læs også  Mød Emma Markvad, endnu en ung ildsjæl i den danske musikbranche

“Hvor sangene til min EP blev til i studiet, synes jeg nu, at det er interessant at bruge live-lyden som inspiration. Begrænsningerne ved kun at være 3 mennesker i bandet, og ikke bruge nogle backtracks, giver musikken et nyt og spændende udtryk.” 

Bag kunstnernavnet Gerda Monroe findes den 29-årige, københavnske sangerinde Anna Mose. Under navnet Gerda Monroe udgav hun sin roste debut-EP The Ocean Stole Its Colour From The Sky tilbage i 2014. Nu er Monroe gået i en mere minimalistisk og elektronisk retning, og singlerne “Give It Time”, Silver & Gold” og nu også “Branches” er alle blevet udgivet som smukke live sessions.

Læs også  VIDEOPREMIERE: Danske Eugenia udgiver musikvideo til "Byen"

Se den stemningsfyldte live session til “Branches” og glæd dig til resten af FLOWER SESSIONS: