Foto: PR

I dag er trioen Velvet Volume ude med den nye single “Leap Into Heaven”, der kommer fra deres debutalbum, som rammer gaden den 6. oktober. 

Den aarhusianske søster-trio Velvet Volume er i dag ude med en legende og skarpskået single “Leap Into Heaven”. Singlen markerer et stort skridt fremad for den danske rocktrio, der med sangen kombinerer en musikalsk tyngde med en original og let tilgang til rockgenren. Sangen tema er ikke kønsdebatten, som det har været på trioens tidligere singler. “Leap Into Heaven” handler om at befinde sig i et vadested i livet, og trioen fortæller:

Læs også  Ugens Upcoming: Fieh

 

“”Leap Into Heaven” handler om disciplin og selvkontrol. Man forsøger at vænne sig til en ny tilværelse, efter man har været vant til en meget struktureret hverdag, f.eks. i gymnasiet. Alle omkring én har travlt med at fortælle, at man skal huske at gribe chancen, mens man har den. Og det vil man jo enormt gerne, men i pressede situationer virker det nemmere at række ud efter kærlighed, tryghed og omsorg. Man ender ofte med at overgive sig til den, i stedet for at bruge energien på at tage sig sammen til at tage springet.”

Singleudgivelsen indvarsler også bandets kommende debutalbum, som rammer gaden den 6. oktober. “Leap Into Heaven” er valgt som førstesingle, fordi sangen i løbet af kun knap fire minutter formår at indkapsle og udfolde præcis den smittende energi. I forbindelse med udgivelsen af debutalbummet draget Velvet Volume på en tour, og du kan se koncertdatoerne nederst i artiklen.

Læs også  Weekendens Essentielle Udgivelser // Uge 49

 

Velvet Volume efterårstour 2017
14. oktober – Studenterhuset, Aalborg
20. oktober – Konfus, Esbjerg
21. oktober – KulisseLageret, Horsens
27. oktober – Gimle, Roskilde
28. oktober – Vershuset, Næstved
3. november – Fermaten, Herning
10. november – Kulturmaskinen, Odense
11. november – Turbinen, Randers
17. november – Lille Vega, København
25. november – VoxHall, Aarhus